Nya styrelsen har under året arbetat med att förnya manualen samt tittat närmare på olika förbättringsområden i föreningen som kan leda till större spridning och kännedom av metod och dess resultat.

Styrelsen har beslutat på senaste mötet att ta bort medlemsavgiften för 2021. Detta med syfte till att utöka antal medlemmar i föreningen. 

Ett av förbättringsområden är att vi tittar på möjligheten att erbjuda digitala utbildningar och föreläsningar.

Årsmötet för 2021 är inplanerad den 26:e maj kl. 16.00-18.00. Årsmötet kommer att ske digitalt och alla medlemmar i föreningen är välkomna att delta. De medlemmar som vill delta i mötet får skicka intresseanmälan till raluca.stancu@orebro.se, senast den 10:e maj. Vill man ha ett  ärende upptaget på årsmötet får man komma in med det skriftligt senast den 14:e april till cecilia.fjellsson@vgregion.se

Nyheter mars 2021

2 reaktion på “Nyheter mars 2021

 • 23 mars, 2021 kl. 11:22
  Permalänk

  Hej, en fråga från oss här i Örebro genom mig, Annika. Tidigare skickades nyhetsbreven ut till medlemmarna i rådet via mejl. Har detta upphört eller är det bara lite försenat. Tänker att det var en bra idé då alla inte är inne och kollar denna sida men när det var publicerat något nytt så kom en blänkare på mejlen till medlemmarna.

  Svar
 • 23 mars, 2021 kl. 15:02
  Permalänk

  Saknar Nyhetsbrevet på min mejl.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *